Огледален шкаф за баня Темира ICL 1724

Водоустойчиви мебели

  • Огледален шкаф за баня Темира ICL 1724

    Огледален шкаф за баня Темира ICL 1724

Водоустойчив огледален шкаф с размери: 50x70x13.5 см -LED осветление -6500 K -12V Гаранция 10години за ПВЦ материала Гаранция 2годими за металните елементи