Шкаф Passion

Водоустойчива мебел Passion

  • Долен шкаф Passion

    Долен шкаф Passion

Шкаф Passion е изработен от водоустойчив PVC материал. Размери долен шкаф: 80*46см. В комплекта е включена и мивка.